PORTFOLIO


Visualistin portfolio. Asiakastöiden aiheena mm. valokuvaus,
kuvausjärjestely, graafinen suunnittelu ja esillepanot.

Graafinen suunnittelu & valokuvaus

Valokuvaus on lähellä sydäntäni ja harjoittelen sitä jatkuvasti lisää. Tällä sivulla näet erilaisten asiakastöiden yhteydessä ottamiani valokuvia ja voit tutustua graafisen suunnitelun materiaaleihini.

Tehtävinä on ollut muunmuassa mainos-kampanjan suunnittelu ja toteutus, ikkunateippausten ja vesileikkuutiedostojen suunnittelua, käyntikorttien suunnittelua, hinnastojen tekoa, yritysten ja tapahtuman visuaalisen ilmeen suunnittelua/uudistamista sekä infografiikka-taulun suunnittelu ja toteutus. Opinnäytetyönäni suunnittelin visuaalisen ilmeen / kokonaisuuden graafista materiaalia sirkukselle.

Valokuvausta harrastan paljon myös vapaa-ajalla. Olen toteuttanut myös erilaisia valokuvaamiseen liittyviä asiakastöitä mm. Ristomatti Ratian tuotteiden fiiliskuvia. Olen lisäksi tehnyt kuvausjärjestelyjä liittyen mm. Arabian kaunein kattaus kilpailuun, sekä ollut mukana monissa erilaisissa kuvausjärjestelyissä reilun parin kuukauden mittaisella työssäoppimisjaksolla sisustuslehdessä.

Esillepanot & somistus

Esillepanojen rakentaminen, sisustaminen, messuosaston suunnittelu, stailaus, pop-up tilojen suunnittelu, mallinukkejen pukeminen ja moni muu tehtävä on tullut tutuksi opiskeluaikana, joten tällaisetkin työt kutsuvat luovan alan ammattilaista puoleensa. Jos siis koet, että kaipaat apua edellä mainituissa asioissa – olen käytettävissäsi.

Minulla on myös monen vuoden kokemus monipuolisesta asiakaspalvelusta ja aktiivisesta myyntityöstä.

Lisää kuvia löydät myös Facebook-sivuiltani: facebook/visualistimillah
ja Instagram-sivuiltani: @milla.hoo