Lodge stuff


Ylläs Lodge 67°n on Äkäslompossa, Ylläksellä sijaitseva pieni ja kotoisa majoituspaikka. Suunnittelin Lodgelle mm. erilaisia kylttejä, uudet huoneentaulut, tarroja ja t-paidan henkilökunnan käyttöön. T-paitoja on myynnissä myös asiakkaille. Tässä materiaaleista osa.

T-paidan kuvan piirsin käsin ja vein sen koneelle vektori grafiikaksi. Lisäsin designiin tekstit ja majapaikan koordinaatit.
Lodge_teepaita_design_millahoo.

Lodgelle suunnittelin myös oman tarran. Tarroilla voi kätevästi myös merkkailla esimerkiksi Lodgen omaisuutta, kuten vaikka liimata niitä asiakaskäytössä oleviin Fatbike-pyöriin. Toinen tarra haluttiin huoneiden minikeittiöihin kiittämään asiakkaita mikäli he haluavat helpottaa henkilökunnan siivousta ja tiskata omat astiansa lähtiessään.

Tarra_design_Yllas_lodge_millahoo

Suunnittelin myös uudet huoneentaulut, joista asiakkaat näkevät infoa majoituksestaan. Huoneentauluihin piirsin myös täsmäkuvia kerrotuista asioista piristämään ilmettä. Huoneentaulun oikeassa alareunassa sijaitseva Lodgen logo ja siinä oleva haukka on Kari Rajaniemen aiemmin suunnittelema (Volk Design). Logoa käytettiin tuomaan yhtenäistä ilmettä joidenkin materiaalien kesken.

Huoneentaulu_millaho

Lodgelle tehtiin erilaisia kylttejä kuten kyltti alakerrassa sijaitseville saunoille ja suksienhuoltohuoneelle.

Opaste_Ski_storage_Gym_millahoo.png

Aamiaishuoneen kylttiin piirsin käsin taustalle aamiaiseen liittyvää rekvisiittaa. Lodgen aamupala on muuten monesti kehuttu. Maittava ja monipuolinen. Nam. Tämänkin kyltin alalaidassa käytetty Lodgen logon osa on Kari Rajamäen (Volk Design) aiemmin suunnittelma ja tekemä.

Aamupalahuone_kyltti_millahoo-01

Lodgella on myös pieni kuntohuone, jossa voi käydä huonomman sään sattuessa tai vaikka päivän päätteeksi ennen saunaa tekemässä pienen punttitreenin. Sinne piirsin muutaman jumppataulun. Tästä vaan sitten tekemään perässä.

Kuntoiluhuoneen_taulut_yllas_lodge_millahoo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s