Photographs – Graphics


Töitä, valokuvia, grafiikoita, piirrustuksia, asioita joita tykkään tehdä.

Valokuvaus on lähellä sydäntäni ja tykkäänkin usein pitää kameraa matkassa. Tällä sivulla näet myös erilaisten asiakastöiden yhteydessä ottamiani valokuvia. Olen toteuttanut esim. Ristomatti Ratia tuotteiden fiiliskuvia. Olen lisäksi tehnyt kuvausjärjestelyjä liittyen mm. Arabian kaunein kattaus kilpailuun, sekä ollut mukana monissa erilaisissa kuvausjärjestelyissä reilun parin kuukauden mittaisella työssäoppimisjaksolla sisustuslehdessä. Kuvaan vapaa-ajallani eniten luontoa ja eläimiä. Minusta olisi kiva kuvata enemmän myös ihmisiä ja erilaisia aktiviteettejä. Olen menneen vuoden aikana kiinnostunut pienimuotoisesti myös videokuvauksesta. Jokainen joka valokuvaa paljon tunnistaa varmasti myös sen, että itsestä ei ikinä ole juurikaan kuvia. Omassa päässä on se tietty idea, jonka haluaisi kuvaan vangita. Välillä myös hetket kiitää eritavalla ohitse jos katselee vain kameran läpi. Siksi välillä nykyään yritän malttaa jättää kameran kotiin – vaikka silloin yleensä tapahtuukin jotain ennennäkemätöntä.

Piirsin lapsena paljon. Tein sarjakuvalehtiä, piirroksia, omia “kirjoja” ja maalauksia. Ikäväkseni olen huomannut kuinka paljon taidot rapistuu jos niitä ei käytä. Olen itsekin ihmeissäni joistain nuorena tekemistäni töistä – lähinnä maalauksista. Maalausten kerroksellisuus, intensiivinen rakenne ja pinta houkuttelee ostamaan akryylivärejä uudelleen. Toivon todella kovasti löytäväni vielä joskus tällekin ajan ja oikean paikan. Sillä sen se vaatii. En ainakaan itse voi maalata väkisin.

Piirtäminen ja graafinen suunnittelu sen sijaan vie yhä mukanaan. Päätin tehdä myös joitakin printtejä myyntiin aiheilla, jotka sivuavat ehken jollain lailla omaa elämääni. Printtejä löydät seuraavista linkeistä.

Lisää kuvia löydät Instagram-sivuiltani: @milla.hoo ja @milla_hoo_art
Suunnittelmiani printtejä löydät täältä: Milla Hoo shop
Vanhempia kuvia ja juttuja löydät myös Facebook-sivuiltani: facebook/visualistimillah