MILLA HOO


Minä. Millainen tyyppi on Milla?

Kuten varmaan jokainen meistä, myös minä toivon saavuttavani jotakin suurta. Tiimityöskentelyssä ja töissä ylipäätään törmää hyvinkin erilaisiin ihmisiin. Sitä tietysti toivoo, että tuntisi olonsa mukavaksi työporukassa. Niin, että pystyisi olemaan oma itsensä – antamaan parastaan.

Minkälainen sielunmaisema minulla sitten on? Olen mietiskelijä tyyppi, vaikka tartunkin tuumasta toimeen alta aikayksikön. Harkitsen päätökseni. Olen rohkea, luotettava, tarkka, tunnollinen, luova, käytännöllinen ja herkkä. Huolehdin tekemisistäni jämptisti, pidän järjestyksestä sekä siitä, että asiat tapahtuu ripeästi ja ajallaan. Olen vahva visualisti, joka näkee mahdollisuuksia sellaisissakin paikoissa, joissa toiset ei huomaa mitään.

Rakastan pohjoisen luontoa. Sen värejä, karuutta ja rauhaa. Toteutin unelmani ja elän nyt Suomen Lapissa ja aion täällä pysyä juuri sen aikaa kuin hyvältä tuntuu. Eläimet ovat lähellä sydäntäni ja olen harrastanut mm. ratsastusta yli kymmenen vuotta. Tällä hetkellä harrastan vapaa-ajallani mm. valokuvaamista, laskettelua, pyöräilyä ja retkeilyä koirani kanssa.