Valokuvaus, Visualisti Milla Hoo

Paavolan tammi, Lohja


Ei kommentteja

Kävimme eilen ystäväni kanssa Paavolan tammella, Lohjalla. Kävin siellä ensimmäistä kertaa talvella ja nyt kun lehdet ovat puissa houkutteli paikka uudestaan. Otin mukaani myös meidän koiran, joka sai luvan poseerata kuvissa.

IMG_5305

Harmiksemme ja suruksemme paikalla oli tehty harvennushakkuu ympäröivään kuusikkoon. Edes risuja ei ollut siivottu pois. En tiedä siivotaankokaan. Kuusikon satumainen tunnelma ja kapeat loputtomiin jatkuvat käytävät olivat poissa. Myös maa ison jättiläistammen juurella on tallottu ja muutamaa hassua kielonlehteä lukuunottamatta ympäristössä ei kasva mitään.

Tammesta on tullut suosittu nähtävyys ja kai sen tunnettuus on noussut kohtalokkain seurauksin. Olen nähnyt kuvan muutama kesä taaksepäin, jossa koko tammen alunen on kauniisti rehevässä kasvussa. Sitä peittää kaunis kielomatto ja ympärillä kasvaa tuo tiheä kuusikko – satumetsä.

No, tammi itsessään on edelleen satumainen jättiläinen. Koirakin mahtuu sen juuren kainaloon – melkein piiloon.

IMG_5292IMG_5284IMG_5285

Visualisti Milla Hoo

Mignonkakku – kaunista syötävää


Ei kommentteja

Jos leivon – haluan usein leipoa jotain näyttävää. Tykkään näperrellä ja yrittää parhaani silloin kun alan jotain tällaista kokeilemaan. Tällä kertaa se oli Mignon-moussekakku pääsiäiseksi. O ehdotti, että tekisin tällaisen kakun ja kun näin ohjeen niin ihastuinkin ikihyviksi kakun ulkonäköön. Me bongattiin ohje iltalehden sivuilta, mutta aluperin ohje on Dr.Sugarin blogista. Kakku ohjeeseen pääset tästä. Kakku oli suht vaivalloinen tehdä, mutta lopputulos oli sitäkin palkitsevampi. Mun oli pakko sännätä kauppaan hakemaan vielä lisää noita pikkumunia, että sain päällystettyä kakun kokonaan niillä – ne kun loppuivat kertaalleen kesken. Se oli vaan ihan must, jotta sain otettua tästä ihanuudesta ihania kuvia 😉

Mignonkakku.mignonkakku.7mignonkakku.5mignonkakku.3mignonkakku.1mignonkakku.2mignonkakku.4

Visualisti Milla Hoo

Hääkutsut


Ei kommentteja

Sain kunnian suunnitella tuttavani hääkutsut ja hääbingot. Tulipa muuten superkivat! Niistä ehkä lisää myöhemmin – kaikkea ei sovi vielä ainakaan paljastaa. Siitä innos-tuneena ja kauniin neilikkakimpun inspiroimana toteutin eräänä viikonloppuna valmiin muokattavan hääteeman. Kauniiden neilikan kukkien ja fonttien yhdistelmä on yksinkertainen ja raikas. Omilla tiedoillanne varustettuna save the date kortit, hääkutsut, hääbingot ja menukortit (tai mitä nyt mieleesi tuleekaan) saavat yksilöllisen leiman.

Jos ei tämä neilikka-teema sävähdytä niin ota yhteyttä. Suunnitellaan tyyliinne sopiva, juuri sellainen hääkutsu joka istuu teille ja teidän elämänne tärkeimpään päivään. Vain mielikuvitus on rajana. Hääkutsut antavat vinkkiä tulevasta, joten suunnitellaan yhdessä kutsu, joka johdattaa vieraat juhlan tunnelmaan jo heti postiluukusta tipahtaessaan.

mallikutsuneilikka4

Katso lisää neilikka teemasta porfolio sivulta.

Visualisti Milla Hoo

Visualistin portfolio


Ei kommentteja

Mitä tekee perjantaina kymmeneltä illalla visualisti, joka haaveilee unelmatyöstä, mahdollisuudesta toimia kenties jonain päivänä yrittäjänä ja tekevänsä sitä mitä eniten rakastaa? No se ei juo sidukkaa lähipubissa, ei malta mennä vielä nukkumaan – ei se ei malta edes käydä hakemassa vesilasia vaikka janottaa. Se vääntää silmät ristissä uusia kotisivuja. Sen pikkusisko on kylässä ja pelaa littlebig planetia ja avomies varmaan haaveilee salaa siitä alkoholittomasta siideristä, jonka osti tänään kaupasta. Saunan jälkeen joku jäinen juoma maistuisi kyllä visualistillekin, mutta ei… Ei pysty. Nyt pitää jatkaa kotisivujen tekemistä.