AVOIN TYÖHAKEMUS + CV


Etsin vakituista, koulutustani vastaavaa työpaikkaa.
Otan mielelläni vastaan myös projektiluontoisia töitä.

Etsitkö tiimiisi uutta graafisen suunnittelun taitajaa, valokuvaajaa ja innostunutta itsensä kehittäjää, jolle myös myyntityö on tullut tutuksi?

Haen omalta alaltani vakituista työpaikkaa, joten Lapin työnantajat kuulolle. Työpaikalta toivon mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, vastuun antamista sekä mahdollisuuden hyödyntää omaa monipuolista osaamistani ja kehittää ammattitaitoani. Ota toki yhteyttä vaikka mielessäsi olisi lyhyempiaikainenkin työ tai projekti.

Olen Milla ja olen ammatiltani visualisti. Etsin itselleni vakituista työpaikkaa ensisijaisesti Kolarin, Muonion tai Kittilän lähistöltä. Paikkaa, joka tarjoaisi mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden hyödyntää omaa monipuolista osaamistani ja kehittää ammattitaitoani. Voit toki ottaa yhteyttä vaikka mielessäsi olisi vain jokin yksittäinen projekti.

Olemmeko me luodut toisillemme? Tarjoamasi työpaikka ja minä.

Etsitkö osaavaa ja luotettavaa työntekijää?

Tässä minä olen. Visualistiksi valmistuin Salon seudun ammattiopistosta vuonna 2015. Olen erityisen kiinnostunut valokuvaamisesta sekä graafisesta suunnittelusta. Pidän paljon myös erilaisten esillepanojen ja näyteikkunoiden rakentamisesta sekä tilojen somistamisesta/ suunnittelusta. Siinä pääsee käyttämään luovuuttaan monipuolisesti.

Rakastan uusia haasteita ja minulla on tarjota teille reipasta työotetta, raikkaita ideoita sekä monipuolista suunnitteluosaamista unohtamatta useamman vuoden kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä. Olen luonteeltani luotettava ja huolellinen. Pidän käytännönläheisestä työskentelystä ja siitä, että näen konkreettisesti työni tulokset.

Löydät minut myös ammatillisilta facebook-sivuiltani facebook.com/visualistimillah. Instagramista löydät minut nimellä milla.hoo.

Haluan luoda ja tehdä jotain uutta, jotain innovatiivista ja rohkeaa, jotain hullua. Työnantaja ota minut remmiisi!

Tulen mielelläni näyttäytymään ja keskustelemaan lisää mahdollisesta työpaikasta. Ota yhteyttä sivun kautta pääset lähettämään minulle sähköpostia.

CV_Milla_Heikkinen_092020-01