Visualisti Milla Hoo

Mignonkakku – kaunista syötävää


Jos leivon – haluan usein leipoa jotain näyttävää. Tykkään näperrellä ja yrittää parhaani silloin kun alan jotain tällaista kokeilemaan. Tällä kertaa se oli Mignon-moussekakku pääsiäiseksi. O ehdotti, että tekisin tällaisen kakun ja kun näin ohjeen niin ihastuinkin ikihyviksi kakun ulkonäköön. Me bongattiin ohje iltalehden sivuilta, mutta aluperin ohje on Dr.Sugarin blogista. Kakku ohjeeseen pääset tästä. Kakku oli suht vaivalloinen tehdä, mutta lopputulos oli sitäkin palkitsevampi. Mun oli pakko sännätä kauppaan hakemaan vielä lisää noita pikkumunia, että sain päällystettyä kakun kokonaan niillä – ne kun loppuivat kertaalleen kesken. Se oli vaan ihan must, jotta sain otettua tästä ihanuudesta ihania kuvia 😉

Mignonkakku.mignonkakku.7mignonkakku.5mignonkakku.3mignonkakku.1mignonkakku.2mignonkakku.4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s