Visualisti Milla Hoo

Hääkutsut


Tagged: , , , , ,

Sain kunnian suunnitella tuttavani hääkutsut ja hääbingot. Tulipa muuten superkivat! Niistä ehkä lisää myöhemmin – kaikkea ei sovi vielä ainakaan paljastaa. Siitä innos-tuneena ja kauniin neilikkakimpun inspiroimana toteutin eräänä viikonloppuna valmiin muokattavan hääteeman. Kauniiden neilikan kukkien ja fonttien yhdistelmä on yksinkertainen ja raikas. Omilla tiedoillanne varustettuna save the date kortit, hääkutsut, hääbingot ja menukortit (tai mitä nyt mieleesi tuleekaan) saavat yksilöllisen leiman.

Jos ei tämä neilikka-teema sävähdytä niin ota yhteyttä. Suunnitellaan tyyliinne sopiva, juuri sellainen hääkutsu joka istuu teille ja teidän elämänne tärkeimpään päivään. Vain mielikuvitus on rajana. Hääkutsut antavat vinkkiä tulevasta, joten suunnitellaan yhdessä kutsu, joka johdattaa vieraat juhlan tunnelmaan jo heti postiluukusta tipahtaessaan.

mallikutsuneilikka4

Katso lisää neilikka teemasta porfolio sivulta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s