Visualisti Milla Hoo

Visualistin portfolio


Tagged: , , , , ,

Mitä tekee perjantaina kymmeneltä illalla visualisti, joka haaveilee unelmatyöstä, mahdollisuudesta toimia kenties jonain päivänä yrittäjänä ja tekevänsä sitä mitä eniten rakastaa? No se ei juo sidukkaa lähipubissa, ei malta mennä vielä nukkumaan – ei se ei malta edes käydä hakemassa vesilasia vaikka janottaa. Se vääntää silmät ristissä uusia kotisivuja. Sen pikkusisko on kylässä ja pelaa littlebig planetia ja avomies varmaan haaveilee salaa siitä alkoholittomasta siideristä, jonka osti tänään kaupasta. Saunan jälkeen joku jäinen juoma maistuisi kyllä visualistillekin, mutta ei… Ei pysty. Nyt pitää jatkaa kotisivujen tekemistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s